[Nagiosplug-help] probleme log + check_mssql

guillaume LOHEZ guillaume.lohez at linagora.com
Thu Apr 28 05:17:01 CEST 2005

Hi,

It's better to write in english in you want to have lot's of response.....

Also, we need more details about your problems...
Please give command defintions, command usage in services, etc...

Regards
Guillaume

Guyard Marc a écrit :

> bonjour,
>
> J'ai un probleme avec le plugin http car malgrès que dans le nagios il
> n'y ai aucune erreur, au lieu d'etre vert, le host est rouge
>
> dans les log de l'interface ( event log ) j'ai cette erreur :
> check_http: Unknown argument - (null)
> et j'ai aussi ca sur check_ftp:
> check_ftp: Invalid hostname/address - -w
> alors que l'adresse est bonne en console ca marche trés bien
>
> Ensuite j'ai un probleme avec le plugin check_mssql.sh qui me donne
> cette erreur lors du test :
> CRITICAL - Could not make connection to SQL server. Incorrect server
> name or SQL service not running.
> alors que je suis certain que le sql tourne (car site dessus)
>
> PS : j'ai installer freetds et tsql
>
> Quelqu'un a une idée??
>
> Merci d'avance
>
>
> -------------------------------------------------------
> SF.Net email is sponsored by: Tell us your software development plans!
> Take this survey and enter to win a one-year sub to SourceForge.net
> Plus IDC's 2005 look-ahead and a copy of this survey
> Click here to start!  http://www.idcswdc.com/cgi-bin/survey?id=105hix
> _______________________________________________
> Nagiosplug-help mailing list
> Nagiosplug-help at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/nagiosplug-help
> ::: Please include plugins version (-v) and OS when reporting any
> issue. ::: Messages without supporting info will risk being sent to
> /dev/null

Guillaume LOHEZ
Administrateur Systemes & Reseaux
Portable: +33 (0)6 72 23 20 16
E-mail: guillaume.lohez at linagora.com
LINAGORA
30 Rue Saint Augustin, PARIS 2eme
Telephone: +33 (0)1 58 18 68 28

More information about the Help mailing list